Een webshop is het Engelse woord voor webwinkel. Tijdens het winkelen is het, net zoals in het echte leven, mogelijk om producten toe te voegen aan een winkelwagen. Deze kunnen er weer vrij eenvoudig uit worden gehaald net zoals er eenvoudig producten bij gedaan kunnen worden.

Waarom een webwinkel?

Vandaag de dag gaan er steeds meer verkopen via het internet. In het eerste kwartaal van 2013 hebben consumenten circa 5 miljard euro besteed in Nederlandse webwinkels. Het aantal bestellingen groeide ook met 10% tegenover een omzetgroei van 8%. De groei vlakt nu langzaam wat af maar heeft een groot deel overgenomen van de verkoop via fysieke winkels. Als organisatie kan het daarom slim zijn, om naast een fysieke winkel, ook een webshop te beginnen.

tabletEr zijn nog meer redenen om te starten met een webwinkel:

  • Een webshop is voor iedereen toegankelijk
  • Schept vertrouwen bij de consument
  • Extra naamsbekendheid
  • Altijd bereikbaar – 24/7 open

Webshop en LDL Webdesign

Als u interesse heeft in een webwinkel dan voegen wij deze graag toe bij het pakket van de website. Het huidige pakket voor een website is €650,00. De kosten voor een webwinkel erbij bedragen €350,00 afhankelijk van de grootte van de webwinkel.

Wilt u namelijk honderden producten hebben upgeload, dan gaat hier veel meer tijd inzitten. In overleg kunnen we bepalen hoe groot de webshop gaat worden en hoeveel tijd we er mee kwijt zullen zijn.

Bij een webshop van LDL Webdesign is het eenvoudig voor uzelf om ook nieuwe producten up te loaden. Zo blijft u niet afhankelijk van ons en kunt u te allen tijde nieuwe producten toevoegen. Wij zullen u hier een uitleg over geven en dit zal ook vermeldt staan in de handleiding.

Interesse?

Heeft u interesse in een webshop functie of heeft u er meer vragen over? Neem dan contact met ons op:

Slide-neem-contact-op