Wat is SEO Optimalisatie?

SEO Optimalisatie staat voor Search Engine Optimalization oftwel zoekmachine optimalisatie. Simpel gezegd is het eigenlijk het optimaliseren van de website voor een hogere positie in Google en andere zoekmachines, zoals Ask en Bing. SEO

Bij SEO gaat het erom hoe de website is opgebouwd en is ingericht. Des te beter dit is gebeurt des de hoger Google de website zal indexeren. Voor het indexeren van een website gebruikt Google een zoekrobot die verschillende criteria hanteert. Enkele van deze criteria zijn bijvoorbeeld de snelheid van een website, hoe vaak er gelinkt wordt naar de site( naar mate van belangrijkheid van de link ) en de opbouw van teksten en pagina’s.

SEO Optimalisatie & LDL Webdesign

Bij LDL Webdesign blijven we ons continu ontwikkelen op het gebied van SEO Optimalisatie. U vraagt zich natuurlijk af wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Bij LDL Webdesign werken we met de SEO plugin Yoast. Deze plugin zorgt ervoor dat de website beter wordt geoptimaliseerd voor Google. We zullen alle teksten op de juiste manier herschrijven of aanpassen zodat deze beter worden gevonden.

Tevens zullen we bij LDL Webdesign uw website zo snel mogelijk maken. Dit zorgt ervoor dat het voor Google makkelijker wordt om de website te indexeren. Maar het heeft ook een positief effect op de gebruikservaring van de klant. De snelheid van een website is eenvoudig te meten met de Pagespeed Tool van Google.

Ook zullen we een Sitemap aanleveren waardoor Google uw website in het begin sneller oppikt. Een Sitemap is een overzicht van wat er allemaal op de site staat. U kunt het vergelijken met de inhoud van een boek. Een Sitemap wordt vaak gebruikt om sneller op te vallen bij Google.

Interesse?

Heeft u interesse in een website van LDL Webdesign.nl of wilt u graag meer informatie over onze diensten? Vul dan het contactformulier in.

Slide-neem-contact-op