Portfolio

Welkom bij ons Portfolio!

Op de portfolio pagina vindt u de projecten waar wij de laatste tijd mee bezig zijn geweest. We zijn sinds kort begonnen met het ontwerpen van websites voor andere en hieronder ziet u onze klanten.

We maken websites met passie en volgens onze kernwaarden: Transparant, Kwaliteit en Service. 

Als u interesse heeft in een website van LDLWebdesign of bijvoorbeeld vragen heeft naar aanleiding van ons portfolio, dan kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.

Exclusiv Truckstyling

Dit is het logo wat ik heb gemaakt voor Exclusiv TruckStyling. Exclusiv Truckstyling is een bedrijf gericht op interieur ontwerp van vrachtauto’s.

De website volgt nog…

De Jonge Ontdekker

‘De Jonge Ontdekker’ is een centrum voor kinderen met “Special needs”(o.a. Autisme, ADHD). Met een enthousiast team staan ze dagelijks klaar om samen met de kinderen op ontdekkingsreis te gaan.‘De Jonge Ontdekker’ is anders. Voor kinderen met “Special needs” hebben zij een geschikte plek, wanneer blijkt dat zij niet meer binnen de bestaande opvangmogelijkheden (BSO/ NSO) […]

Body and Soul in Control

Dit is het logo wat ik heb ontworpen voor Body and Soul in Control. “Body and Soul in Control is een organisatie die zich vooral richt op Energetische Therapie, Magnetiseren en Coaching. Body And Soul in Control is gevestigd in Ede en neemt graag de tijd om met u in gesprek te gaan.”
De website […]

Care4U

“Care4U Thuiszorg neemt u huishoudelijke taken uit handen en levert een op maat gemaakte dienstverlening. Care4U Thuiszorg zorgt ervoor dat uw huishouden op rolletjes verloopt. Er zijn verschillende redenen om voor ons te kiezen: Care4U Thuiszorg beschikt over vakbekwaam personeel, Huishoudelijke ondersteuning van Care4U Thuiszorg is betaalbaar, Care4U Thuiszorg heeft personeel door heel Nederland, U krijgt een vaste huishoudelijke hulp, Bij […]

UPC Pallethandel

“UPC Pallethandel is al bijna 25 jaar gespecialiseerd in het kopen, verkopen en repareren van nieuwe en gebruikte pallets. We zijn in 1990 begonnen als een eenmanszaak maar nu uitgegroeid tot een waar familiebedrijf waar recycling centraal bij staat. UPC pallethandel is het enige palletbedrijf welke beschikt over eigen containers. Ze verhuren deze tegen gunstige tarieven.”
 

Zorg voor U

“Zorg voor U is een landelijk werkende organisatie die bemiddelt in kraam- en thuiszorg en verleent ondersteunende diensten aan aanbieders van zorginstellingen en/of ZZP’ers (zelfstandigen zonder personeel). Zorg voor U is de verbindingsschakel tussen (zorg) verzekeraars en zorgaanbieders.
De basis van Zorg voor U wordt gevormd door de landelijke zorgmakelaarsfunctie. Wij sluiten overeenkomsten met zorgverzekeraars op het terrein van de kraamzorg, […]

Backpackdeal.nl

“Backpackdeal.nl is opgericht door en voor Backpackers. Uit ervaring is gebleken dat het samen stellen en het aanschaffen van spullen voor op reis vaak niet eenvoudig is. Ook kost dit vaak erg veel geld wat een Backpacker het liefst aan andere zaken besteedt. Backpackdeal heeft hierop diverse pakketten samengesteld voor Backpackers tegen een betaalbaar […]