- ‘Een logo of beeldmerk is een grafische uiting die met een bedrijfs- of productnaam wordt geassocieerd’. -

Een logo is erg belangrijk voor een organisatie. Klanten kunnen u hieraan herkennen en u kunt vanuit het logo gaan bouwen aan een uniforme huisstijl. Bij LDL Webdesign nemen we vaak het logo als uitgangspunt voor de huisstijl. We zullen de gewenste kleuren integreren in het logo maar ook in de rest van de website.

Wat is een huisstijl?

De huisstijl van een organisatie of een bedrijf is een consistente uitstraling naar buiten toe. Het is vaak de eerste kennismaking voor klanten en daarom later herkenbaar.

De huisstijl van een bedrijf wordt vaak doorgevoerd van de website tot aan het briefpapier, om zo tot een consistent mogelijke uitstraling te komen. Als gevolg hiervan wordt de herkenbaarheid gemaximaliseerd.

Er wordt gezegd dat de huisstijl puur het visuele aspect is maar het gaat eigenlijk veel verder dan dat. De huisstijl moet namelijk doorgevoerd worden door de hele organisatie en dat geldt ook op het gebied van communicatie en gedrag van de werknemers en de organisatie.

Onder het visuele aspect van de huisstijl vallen de volgende aspecten:

  • Naam
  • Logo
  • Kleurgebruik
  • Typografie (lettertype en lettergrootte)
  • Fotografiestijl

Logo ontwerp en LDL Webdesign

Bent u een startende ondernemer en heeft u nog geen logo, dan willen wij u graag helpen.

Heeft u al een logo maar wilt u graag iets nieuws dan kunt u ook bij ons terecht.

Het ontwerpen van een logo zit in het pakket van €650,00. U hoeft hier natuurlijk geen gebruik van te maken als u al tevreden bent met u huidige logo.

Exclusiv-TruckStyling Body-and-Soul-LDL (1) Logo-LDL-webdesign1