Welkom bij LDL Webdesign!

Op deze pagina beschrijf ik de reden waarom ik ben gestart met LDL Webdesign. 

Mijn naam is Leon de Lange en ik ben sinds een aantal jaar afgestudeerd van de Hogeschool Utrecht. Ik ben al enige tijd bezig met de ontwikkeling van websites maar pas sinds kort ook voor anderen. Hiervoor werden de websites vooral gemaakt voor persoonlijk gebruik waaronder bijvoorbeeld Backpackdeal.nl.

Doordat eerdere projecten nu helemaal staan en zo veel mogelijk geoptimaliseerd zijn heb ik meer tijd gekregen om ook websites te ontwerpen voor anderen.

In het begin ben ik vooral gestart met het ontwikkelen van websites omdat ik graag mijn eigen ideeën snel wilde omzetten in bedrijven/websites. Uitbesteden kostte vaak veel tijd en ik houd ervan als dingen gaan zoals ik ze wil zien. Na enige tijd kwam ik erachter dat ik het ontwikkelen van websites echt steeds meer als een passie ben gaan beschouwen en het ook graag voor andere wil doen.

Dus ook voor u!

Als u een vraag heeft naar aanleiding van deze pagina of u heeft interesse in een mooie website van LDL Webdesign tegen een betaalbaar tarief neem dan contact op!

Ik ga graag het gesprek met u aan!

Slide-neem-contact-op