Extra dienstenLDL Webdesign

  1. Google Analytics analyses
  2. Maandelijks onderhoud
  3. Backup website

Google Analytics Analyses

Wilt u weten waar de bezoekers vandaan komen, hoe lang zij op de website blijven, welke pagina het meest bezocht wordt en nog veel meer info? Dan kunnen wij dit ook voor u uitzoeken. We kunnen u maandelijks op de hoogte houden van deze ontwikkelingen.

Maandelijks onderhoud

Een website die gebouwd is door middel van een CMS – Systeem heeft om de zoveel tijd een beveiligingsupdate nodig. Zo worden enkele fouten in WordPress ongeveer maandelijks hersteld. Hetzelfde geldt voor de gebruikte plugins. Een voorbeeld van een plugin is bijvoorbeeld het contact formulier.

Wanneer dit niet veilig en regelmatig wordt bijgehouden, dan zorgt dit voor een tragere website en loopt de website meer kans om gehackt te worden. Tevens kan dit ervoor zorgen dat er plugins niet meer optimaal functioneren.

Backup

Bij een website is het erg belangrijk dat er regelmatig een backup gemaakt wordt. Stel u website crasht of bijvoorbeeld uw hosting en alle gegevens raken kwijt, dan heeft u altijd de backup nog. Als u een onderhoudspakket afneemt zullen wij deze backup voor u maken en bewaren.

Kosten

De kosten voor deze extra diensten zijn nu slechts €129,00 ex. btw op jaarbasis. Per maand is dit maar €10,75 ex. btw. U kunt dit bedrag in 1x storten waarna wij het hele jaar dit voor u bij zullen houden.

Slide-neem-contact-op