Welkom bij LDL Webdesign.nl

Bedankt voor uw bezoek aan LDL Webdesign.nl. Hieronder hebben wij al onze diensten beschreven. We bieden diverse diensten aan binnen de prijs van 650,00 ex. btw. Er zijn echter ook een aantal extra diensten onderaan beschreven.

- Wij zijn u graag van dienst – 

Bij LDL Webdesign ontwerpen wij websites op maat voor iedereen die graag een website wilt. Een website is tegenwoordig het visitekaartje voor de organisatie. Het is dus belangrijk dat de website weergeeft waar u voor staat als organisatie of persoon. Wij willen dit graag in overleg met u realiseren.

CMS – Beheersysteem

Logischerwijs ontwerpen wij websites. Wij doen dit met het CMS systeem WordPress. WordPress zorgt ervoor dat de website ook toegankelijk is voor mensen met minder ervaring met websites. Wordpress

Dit zorgt er dus voor dat u zelf eenvoudig de website bij kunt houden. U kunt foto’s vernieuwen, teksten herschrijven en bijvoorbeeld de bezoekersaantallen monitoren.

Logo

Als u nog geen logo heeft of u wilt graag een nieuw logo, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij zullen het logo in verschillende maten opleveren en sturen u ook het Vector-Bestand. Met het Vector-Bestand kunt u altijd wijzigingen doorvoeren aan een logo en bent u niet afhankelijk van 1 organisatie.

SEO1

SEO Optimalisatie

Websites worden niet zomaar uit zichzelf door Google gevonden. Google indexeert websites in hun zoekmachine aan de hand van verschillende eisen. Sinds kort is bijvoorbeeld de snelheid van een website erg belangrijk geworden. Ook kijkt Google naar andere sites die linken naar u site. Des te belangrijker de site die naar u linkt des te serieuzer Google dit neemt. Veel bedrijven zeggen dat ze u zo bovenaan in Google kunnen hebben. Het is echter niet eenvoudig om hoog in Google zonder veel geld te betalen. Het is mogelijk om organisch(onbetaald) hoog in Google te komen. Dit kost echter werk en er gaat wat tijd overheen.

Meer weten over SEO? Klik hier

Wij zullen de website voor u optimaliseren voor Google(zodat u organisch gevonden wordt). Ook zullen we u van een aantal tips voorzien wat u zelf kunt doen om beter gevonden te worden. 

Google Analytics/Bezoekersaantallen

Google Analyics is een enorm handig programma van Google om de bezoekersaantallen bij te houden. Wij zullen dit integreren in uw website zodat u dit zelf bij kunt houden. U hoeft hier niets voor te doen. Het gaat allemaal automatisch.Google1

Wilt u weten waar de bezoekers vandaan komen, hoe lang zij op de website blijven, welke pagina het meest bezocht wordt en nog veel meer info? Dan kunnen wij dit ook voor u uitzoeken. We kunnen u maandelijks op de hoogte houden van deze ontwikkelingen. Samen met het onderhoud van de website en de back up kunnen wij dit doen voor slechts € 129,00 op jaarbasis. Dit is dus maar €10,75 per maand.

Webshop

We kunnen ook, indien gewenst, een webshop functie toevoegen aan de website. De mogelijkheid bestaat tevens dat wij alle producten/productfoto’s voor u invoeren. Indien u graag een webshop functie toegevoegd wilt hebben zal dit afhankelijk van de grootte van de webshop € 350,00 extra bedragen. 

We zullen, indien gewenst, tevens uw productbeschrijving zo aanpassen dat deze beter geïndexeerd worden door Google. En u dus eerder gevonden wordt.

Handleiding

Indien u zelf de website af en toe van onderhoud wilt voorzien door bijvoorbeeld foto’s te wijzigen of teksten aan te passen kunnen wij u ook kosteloos van een handleiding voorzien.

Hosting

We kunnen bij LDL Webdesign helaas geen websites hosten. Dit is echter verder geen probleem want wij besteden dit gewoon uit aan een andere organisatie zoals bijvoorbeeld YourHosting. Let wel op dat de kosten voor hosting altijd voor de klant zijn.

Meer info over hosting? Klik hier.

Tip: bespaar niet op hosting. Kies niet gelijk de goedkoopste maar ga voor de meest betrouwbare. Yourhosting is bijvoorbeeld iets duurder dan sommige maar zal er bijna nooit tot nooit uit liggen.

Service

Wij vinden service erg belangrijk en vinden dat een goede service hoort bij het runnen van een bedrijf. Als er iets is met de website of u heeft vragen dan zullen wij u niet gelijk een factuur of iets dergelijks sturen. We zullen u altijd graag te woord staan en samen tot een oplossing komen. Ook kleine wijzigingen of onderhoud aan de website zullen wij bijvoorbeeld altijd gratis doen.

Extra diensten

  1. Google Analytics analyses
  2. Maandelijks onderhoud
  3. Backup website

Google Analytics Analyses

Wilt u weten waar de bezoekers vandaan komen, hoe lang zij op de website blijven, welke pagina het meest bezocht wordt en nog veel meer info? Dan kunnen wij dit ook voor u uitzoeken. We kunnen u maandelijks op de hoogte houden van deze ontwikkelingen.

Maandelijks onderhoud

Een website die gebouwd is door middel van een CMS – Systeem heeft om de zoveel tijd een beveiligingsupdate nodig. Zo worden enkele fouten in WordPress ongeveer maandelijks hersteld. Hetzelfde geldt voor de gebruikte plugins. Een voorbeeld van een plugin is bijvoorbeeld het contact formulier.

Wanneer dit niet veilig en regelmatig wordt bijgehouden, dan zorgt dit voor een tragere website en loopt de website meer kans om gehackt te worden. Tevens kan dit ervoor zorgen dat er plugins niet meer optimaal functioneren.

Backup

Bij een website is het erg belangrijk dat er regelmatig een backup gemaakt wordt. Stel u website crasht of bijvoorbeeld uw hosting en alle gegevens raken kwijt, dan heeft u altijd de backup nog. Als u een onderhoudspakket afneemt zullen wij deze backup voor u maken en bewaren.

Kosten

Nu voor slechts €129,00 ex. btw op jaarbasis. Per maand is dit maar €10,75 ex. btw. U kunt dit bedrag in 1x storten waarna wij het hele jaar dit voor u bij zullen houden.

 

Slide-neem-contact-op